+48 32 2000 808
export@element.com.pl
MULTI-SUPPLIER OF SPARE PARTS

PIESE DE SCHIMB
ORIGINALE

PIESE DE SCHIMB ORIGINALE

În ceea ce privește piața internă și furnizarea de piese de schimb de caroserie către service-urile poloneze, Auto-Elements se ocupă atât de piese de schimb originale, cât și de piese de schimb aftermarket. Caracteristicile specifice ale pieței poloneze, cerințele companiilor de asigurări poloneze și modul în care a fost interpretată aici legislația europeană privind REC determină o cerere semnificativă de piese de caroserie de pe piața second-hand în Polonia. Prin urmare, Auto-Elements păstrează în stoc o cantitate destul de mare de piese de caroserie aftermarket, dar asigură calitatea ridicată a acestora.

Cu toate acestea, în ceea ce privește comerțul internațional, Auto-Elements preferă să se ocupe numai de piese originale: "în principal "piese originale în ambalaj original" (OE) și, parțial, piese OEM/OES de la furnizori de nivel 1. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că numai gama OE/OEM/OES garantează o calitate incontestabilă și definirea precisă a unei anumite referințe: atunci când cunoașteți numărul piesei originale, atunci cunoașteți cu adevărat piesa și calitatea acesteia. În cazul pieselor de pe piața second-hand nu este cazul.

În comerțul internațional cu piese OE/OEM/OES, Auto-Elements nu se limitează la piese de caroserie - dimpotrivă, suntem capabili să livrăm cantități en-gros de orice piese disponibile pe piața oficială poloneză de piese originale: cele mecanice, cele tehnice, de asemenea piese de caroserie, lichide originale, uleiuri etc., inclusiv toate piesele rapide (pentru mai multe informații, consultați pagina "Comerț internațional" de pe acest site web).

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.