+48 32 2000 808
export@element.com.pl
MULTI-SUPPLIER OF SPARE PARTS

DESPRE
AUTO-ELEMENTS

DESPRE AUTO-ELEMENTS

Auto-Elements este o firmă de familie, înființată în 1992 pentru livrarea de piese de caroserie către service-urile auto independente și autorizate din Polonia. Caracteristica absolut unică a Auto-Elements a fost, încă de la început, universalitatea sa: toate piesele de caroserie originale și piesele de schimb aftermarket necesare pentru repararea mașinilor de orice marcă sunt livrate împreună la un anumit service de la un singur furnizor (până în prezent, nicio altă firmă din Polonia nu a implementat o soluție similară).
Noile regulamente europene BER 1400/2002 și următorul BER 461/2010 au întărit mult această idee și au permis dezvoltarea mult mai rapidă a Auto-Elements pe piața internă.

În prezent, Auto-Elements este o firmă modernă, situată într-un nou centru logistic (500 m2 de birouri și 10.000 m3 de depozit - a se vedea fotografia de mai jos), cu aproximativ 20 de angajați, inclusiv consultanți cu o mare experiență. Auto-Elements oferă service-urilor auto câteva soluții IT B2B unice, inclusiv propria APP spektrum®.

Trecutul lor profesional în domeniul matematicii i-a motivat pe proprietari să dezvolte cât mai mult posibil sistemele IT ale bazei de date Auto-Elements. Ca urmare, principalul avantaj al Auto-Elements este know-how-ul în ceea ce privește numerotarea pieselor de caroserie și un sistem avansat de baze de date care acoperă numerele OE a peste 20 de mărci auto, având legături precise cu piesele de schimb de pe piața secundară și fiind integrat cu sistemele poloneze Audatex, Eurotax și DAT.

Digits World
Poziția sa puternică pe piața poloneză, accesul la cele mai bune prețuri din surse oficiale poloneze, precum și o bună cunoaștere a sistemelor de baze de date OE fac din Auto-Elements un partener interesant pentru comerțul internațional.

Auto-Elements rămâne o companie independentă, bazată pe capital polonez.

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.